Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Εκτός Σύρου

Πορτάρα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Νάξο - 2024

Στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί της Νάξου από την Δευτέρα 22 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου του 2024.

Αναχωρήσαμε στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, με το πλοίο SAONISOS και σε τρεις ώρες φτάσαμε στη Νάξο. Αμέσως ξεκινήσαμε για την πρώτη μας επίσκεψη στον Ναό της Δήμητρας . Η μέρα μας συνεχίστηκε με επίσκεψη στον Κούρο του Απόλλωνα και το Χωριό Απόλλωνα οπού ξεκουραστήκαμε από την πολύωρη διαδρομή. Επιστρέψαμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας Κορωνίς στη Χώρα της Νάξου.

Διαβάστε Περισσότερα

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την οργάνωση Επίσκεψης του σχολείου μας στη Νάξο

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση της επίσκεψης έντεκα (11) μαθητών και έξι (6) εκπαιδευτικών, στη Νάξο από 22/04/2024 έως και 24/04/2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Σίφνο - 2023

Στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί της της Σίφνου από την Κυριακή 23 Απριλίου έως και την Τρίτη 25 Απριλίου του 2023.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Πάρο 2021-2022

Στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί της Πάρου από την Κυριακή 8 Μαΐου έως και την Τρίτη 10 Μαΐου του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Ολυμπία

Με αφορμή τη συμμετοχή του σχολείου μας στο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Camera Ζizanio», πραγματοποιήσαμε τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία - Πύργο Ηλείας από 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα