Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Γιορτές

Γιορτή κλεισίματος 2024

Με μια εξαιρετική γιορτή έκλεισε η φετινή μας σχολική χρονιά. Αθλητικές επιδείξεις από μαθητές και μαθήτριες, ροκ, ροκ, ροκ... από την μπάντα μας και δώρα στους απόφοιτους μας.

Ακούστηκαν 

1. We will rock you - Queen, 2. Seven nation army - White Stripes, 3. Satisfaction - The Rolling Stones, 4. Wicked game- Chris Isaak, 5. Wonderful tonight- Eric Clapton, 6. Further up on the road - Johnny Cash, 7.  About a girl - Nirvana, 8. Drunken sailor- Irish Folk

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) που εισηγήθηκε την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας η οποία θα τιμάτε κάθε χρόνο στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας την 4η Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Αυτή η ημέρα αναδεικνύει τη σημασία της φιλοζωίας και της προστασίας των ζώων που έχουν μείνει χωρίς σπίτι και αναζητούν ανθρώπινη φροντίδα και αγάπη και αποτελεί αφορμή ευαισθητοποίησης γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν καθημερινά πολλά φαινόμενα εγκατάλειψης ζώων, τα οποία αυξάνονται. Είναι ευθύνη όλων μας η διεκδίκηση και η προστασία της ευζωΐας των αδέσποτων ζώων.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιορτή 25ης Μαρτίου 2024

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου προβλήθηκε η ταινία Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παιδεία είναι μια συναντησιακή σχέση αγάπης!

Ανήμερα της εορτής των τριών ιεραρχών αφιερώσαμε τις δύο πρώτες ώρες στην προβολή της ζωής και του έργου τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιορτή 17ης Νοέμβρη 2023-2024

Το κλίμα εκείνων των ημερών προσπάθησαν να αναβιώσουν οι μαθητές και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και τα κατάφεραν εξαιρετικά. Δρώμενα, τραγούδια, βίντεο, μουσική και πάνω απ΄ όλα το πηγαίο ταλέντο όλων συνετέλεσαν σε αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα