Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Επισκέψεις

3xtruDe... your ideas 2021-2022

Σε μια προσπάθεια μας να ανακαλύψουμε τις νέες 3d τεχνολογίες αφού τις συναντάμε πλέον όλο και περισσότερο στη ζωή μας επισκεφθήκαμε με την Α Λυκείου και τη Β Γυμνασίου το 3xtrude και τον ιδιοκτήτη του Νίκο Εξελζέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ξύλο ως υλικό στην καθημερινότητά μας

Το ξύλο είναι ένα υλικό που συναντάμε συχνά στην καθημερινότητά μας. Ρίχνοντας μια ματιά τριγύρω θα αντιληφθούμε τη χρησιμότητά του. Με αφορμή τις εφαρμογές του τόσο στη γεωπονία όσο και στην ηλεκρολογία επισκεφτήκαμε κατασκευαστές που με μεράκι, φαντασία και φυσικά το ξύλο φτιάχνουν μοναδικές δημιουργίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρχαιολογικό Μουσείο

Οι μαθητές της Α' και Β' Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου. Παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ξενάγηση και είδαν από κοντά αρχαιολογικά ευρήματα του νησιού αλλά και δείγματα του κυκλαδικού πολιτισμού. 

Διαβάστε Περισσότερα

Κτήμα Ψαρρού

Τέλη Οκτώβρη και στο πανέμορφο νησί μας, τη Σύρα, ο καιρός είναι υπέροχος. Τι πιο ευχάριστο λοιπόν, από μια εξόρμηση στη φύση και πιο συγκεκριμένα στο κτήμα Ψαρρού, στα Χρούσσα!

Διαβάστε Περισσότερα

We Live Together - Συμβιώνουμε

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου αφιερώσαμε μία διδακτική ώρα στα γατάκια του Αιγαίου!  Καλέσαμε τη Ροζαλία Περρή από την κοινωνική συνεταιριστική εταιρεία We Live Together – Συμβιώνουμε και μαζί της επισκεφθήκαμε το «γατοκαφενείο» στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Διαβάστε Περισσότερα