Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε την διοργάνωση του Finikas Run

Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση του Finikas Run για την χρηματική δωρεά στο σχολείο μας. Η έμπρακτη αρωγή της αποτελεί πραγματικά σημαντική ενίσχυση, υλική και ηθική των μαθητών μας. Η χορηγία τους θα χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια πρώτων υλών για τις κατασκευές των μαθητών μας.

Νέο Αθλητικό Υλικό στο σχολείο μας

Tο σχολείο μας απέκτησε νέο αθλητικό υλικό, υλικό που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές μας στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και της Εργοθεραπείας. Θα αξιοποιηθεί κατάλληλα στις αθλητικές εκδηλώσεις και στις εκδρομές του σχολείου μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Σύρου που τη φετινή σχολική χρονιά στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές μας προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά της όποτε της ζητήθηκε.

Ευχαριστούμε την εταιρία Pest Control

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Pest Control για την ευγενική χορηγία της. Η έμπρακτη αρωγή της αποτελεί πραγματικά σημαντική ενίσχυση, υλική και ηθική των μαθητών μας.
Η χορηγία θα χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια πρώτων υλών για τις κατασκευές των μαθητών μας, ο οποίες θα διατεθούν στο παζάρι μας, στις 31/3, 1&2/4 στην πλατεία Μιαούλη. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, φιλοδοξούμε να καλύψουμε το σύνολο των εξόδων της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης για το σχολικό έτος 2016-2017.

Ευχαριστούμε το Κατάστημα ΝΕΜΕΤ Σχολικά-Παιχίδια

Ευχαριστούμε το κατάστημα ΝΕΜΕΤ Σχολικά-Παιχνίδια για την ευγενική χορηγία του στην μαθητική κοινότητα του σχολείου μας, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια πρώτων υλών για τις κατασκευές των μαθητών μας.
Οι κατασκευές θα διατεθούν στο παζάρι μας, στις 31/3, 1&2/4 στην πλατεία Μιαούλη. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, φιλοδοξούμε να καλύψουμε το σύνολο των εξόδων της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης για το σχολικό έτος 2016-2017.