Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Μέσα και έξω από την Τάξη

Μικροομάδες εικαστικής έκφρασης 2024

Στο πλαίσιο της εργοθεραπευτικής υποστήριξης των μαθητών/τριων του σχολείου μας και σε συνεργασία με τη μία εκ των δύο ψυχολόγων του σχολείου, πραγματοποιήθηκαν κάποιες συναντήσεις εικαστικής έκφρασης σε επίπεδο μικροομάδας. ΟΙ συναντήσεις αυτές διήρκεσαν από τον Ιανουάριο έως το Μάιο του 2024 με εβδομαδιαία συχνότητα. Οι στόχοι εντός της μικροομάδας ήταν η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και η βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριων.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα κοτοπουλάκια μας 2024

Σήμερα αποχωριστήκαμε τα κοτοπουλάκια μας. Έμειναν μαζί μας για είκοσι πέντε ημέρες, ζεστά κάτω από την λάμπα τους έχοντας την φροντίδα όλων μας.

Φωτογραφίες: Γεννητούρια 2024

Κλωσσομηχανή 2023-2024

Πενήντα ένα αυγουλάκια ξεκίνησαν το ταξίδι τους, που θα τελειώσει σε περίπου είκοσι μία ημέρες. Στις 9/04/2024 πρέπει να σταματήσουμε το γύρισμα και μετά να περιμένουμε τα γεννητούρια. Σας περιμένουμε με αγωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

«Inside Out», «Τα μυαλά που κουβαλάς»

Μια εξαιρετική ταινία γεμάτη μηνύματα, συναισθήματα και υπέροχα γραφικά προβλήθηκε σε μαθητές της Γ, Δ Λυκείου αλλά και στα δυο τμήματα της Α Γυμνασίου. Ο τίτλος της ταινίας «Inside Out», στα ελληνικά «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Διαβάστε Περισσότερα

Γεωργικές - Αγροτικές Εργασίες

Μια φιλότιμη προσπάθεια για χειμωνιάτικα λαχανικά και η σπορά νεροκολοκυθιών είναι για φέτος οι ενασχολήσεις μας με τον κήπο μας.

Διαβάστε Περισσότερα