Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Μέσα και έξω από την Τάξη

Κλωσσομηχανή 2023-2024

Πενήντα ένα αυγουλάκια ξεκίνησαν το ταξίδι τους, που θα τελειώσει σε περίπου είκοσι μία ημέρες. Στις 9/04/2024 πρέπει να σταματήσουμε το γύρισμα και μετά να περιμένουμε τα γεννητούρια. Σας περιμένουμε με αγωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

«Inside Out», «Τα μυαλά που κουβαλάς»

Μια εξαιρετική ταινία γεμάτη μηνύματα, συναισθήματα και υπέροχα γραφικά προβλήθηκε σε μαθητές της Γ, Δ Λυκείου αλλά και στα δυο τμήματα της Α Γυμνασίου. Ο τίτλος της ταινίας «Inside Out», στα ελληνικά «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Διαβάστε Περισσότερα

Γεωργικές - Αγροτικές Εργασίες

Μια φιλότιμη προσπάθεια για χειμωνιάτικα λαχανικά και η σπορά νεροκολοκυθιών είναι για φέτος οι ενασχολήσεις μας με τον κήπο μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσικνοπέμπτη στο σχολείο 2023-2024

Πάνω από εκατόν πενήντα σουβλάκια,  λουκάνικα, πίτες,  αναψυκτικά μαζί με χορό, τραγούδι, γέλια από μικρούς και μεγάλους, θα μας αφήσουν αξέχαστη αυτή την ημέρα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Στο πλαίσιο του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων Δ΄ Γυμνασίου αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που κάνει τα πάντα να κινούνται, μας βοηθά να ζούμε με ανέσεις και συμβάλει στην οικονομική και τεχνολογική εξέλιξη του κόσμου μας. Η απάντηση είναι η ενέργεια! Είναι τόσο σημαντική για τους ανθρώπους καθώς καθόρισε το παρελθόν, ορίζει το παρόν και προδιαγράφει το μέλλον! Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να γνωρίσουμε την ενέργεια, τις μορφές και τις πηγές της, να αναζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει τη ζωή μας και το περιβάλλον. Ακόμη να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να προστατεύσουμε τη γη μας.

Διαβάστε Περισσότερα