Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Συμμετοχές

Reactive Youth... Πάμε Σλοβενία

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας συνεργάζεται με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth: Rural Entrepreneurship, Active Citizenship and Territories Identity Visibility through the Engagement of Youth” 

Διαβάστε Περισσότερα

Εγ-κλιμα και τιμωρία στο ΚΕΠΕΑ Σύρου

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΚΕΠΕΑ Σύρου, ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας παρακολούθησε το πρόγραμμα “Εγ-κλιμα και τιμωρία”.

Διαβάστε Περισσότερα

23η CAMERA ZIZANIO - 1ο Βραβείο για "Το διαστημικό πεπόνι"

Το 1ο βραβείο στην ηλικιακή κατηγορία "17 έως 20 ετών" απέσπασε η μικρού μήκους ταινία μας "Το διαστημικό πεπόνι" στην 23η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio του 26ου Φεστιβάλ Ολυμπίας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Μπορούμε στο σχολείου

Με μεγάλη χαρά το σχολείο μας φέτος συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μπορούμε στο σχολείο» που έχει σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για το θέμα της σπατάλης του φαγητού, τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Διαβάστε Περισσότερα

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023-2024

Με αφορμή την 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού επισκευθήκαμε το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το ποδόσφαιρο είχε την τιμιτική του.

Φέτος ήταν μαζί μας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Σύρου.

Διαβάστε Περισσότερα