Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Συμμετοχές

Cineμάθεια 2023

Μετά από τέσσερα χρονιά απουσίας από το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους cineμαθεια, η συμμετοχή μας με την δεκάλεπτη ταινία μυθοπλασίας μας «Το Διαστημικό Πεπόνι»* και το Video Clip  «Διαγαλαξιακή μου αγάπη» κλείνει με τον καλύτερο τρόπο.   

Διακρίσεις

  • «Το Διαστημικό Πεπόνι»... Α΄ Βραβείο καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας στην κατηγορία των λυκείων, τα Βραβεία Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Μοντάζ και Γ΄ Βραβείο Αφίσας
  • «Διαγαλαξιακή μου αγάπη»... Γ΄ Βραβείο καλύτερης ταινίας στην κατηγορία Video Clip

Διαβάστε Περισσότερα

Στεφάνωση 25ης Μαρτίου 2023

Το σχολείο μας συμμετείχε στις φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με κατάθεση στεφανιού στο Ηρώο των Πεσόντων. Οι μαθήτριες Στέλλα και Ελπίδα μας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα

Το πείραμα του Ερατοσθένη στην αυλή του σχολείου μας 2022-2023

Μία δραστηριότητα ανακαλυπτικής μάθησης ηλικίας 2254 ετών

Το σχολείο μας διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το «Πείραμα του Ερατοσθένη», την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, κατά την εαρινή ισημερία. Η δράση έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές μας να υπολογίσουν την περιφέρεια της Γης επαναλαμβάνοντας το διάσημο πείραμα του αρχαίου Έλληνα μαθηματικού, αστρονόμου και φιλοσόφου Ερατοσθένη. Βασικός στόχος της δράσης ήταν η ανάδειξη του πειράματος, ως αναπόσπαστου συστατικού της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα από την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών.

Διαβάστε Περισσότερα

Βράβευση του παιχνιδιού μας "Βρες & Μάθε" στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Η επίσημη βράβευση του επιτραπέζιου παιχνιδιού μας «Βρες & Μάθε» τελέστηκε στο κτήριο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον την παιχνιδοκεντρικής μάθησης στις σχολικές τάξεις!

Διαβάστε Περισσότερα

28ος Δρόμος Ειρήνης

Ο Δρόμος Ειρήνης που φέτος διοργανώθηκε για 28η φορά από το 1ο Γυμνάσιο Σύρου στα πλαίσια των σχολικών εκδηλώσεων μνήμης για το Πολυτεχνείο και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αποτελεί πλέον παράδοση.

Διαβάστε Περισσότερα