Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Συμμετοχές

6ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο

5ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο από το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Ως δράση ολοκλήρωσης των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth” με μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας και του ΕΠΑΛ Σύρου, οι δύο ψυχολόγοι του σχολείου αυντόνισαν  στις 18/04/2024 μία περιήγηση της ομάδας στην Ερμούπολη.  Η περιήγηση αυτή ξεκίνησε από το σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται τα 2 συνεργαζόμενα σχολεία, μετά τη 2η διδακτική ώρα και διήρκησε έως το τέλος του σχολικού ωραρίου.  Στόχος της περιήγησής μας στην πόλη ήταν να επισκεφθούμε τα σημεία της που είχαμε ξεχωρίσει ως σημεία έλξης και συγκέντρωσης νέων στο νησί μας, , με σκοπό να τα φωτογραφίσουμε και να ενταχθούν στους διαδραστικούς μας χάρτες. 

Διαβάστε Περισσότερα

5ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο

5ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο από το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Ως συνέχεια των εργαστηρίων που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth” με μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας και του ΕΠΑΛ Σύρου, οι δύο ψυχολόγοι του σχολείου πραγματοποίησαν στις 04/04/2024 ένα  5ο βιωματικό εργαστήριο “κλεισίματος” της ομάδας.  Πραγματοποιήθηκε στο χώρο πολλαπλών χρήσεων «Κ. Τουλούπη» του Σχολικού Συγκροτήματος Λυκείων στο οποίο βρίσκεται και το σχολείο μας και είχε διάρκεια 2 διδακτικών ωρών. Στην τελευταία στο χώρο συνάντησή μας, είχαμε τη χαρά να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στις περισσότερες δράσεις του κύκλου μας, 3 στελέχη της Βαρδακείου Σχολής, τα οποία αποχαιρέτισαν μαζί μας για φέτος την ομάδα του προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth”.

Διαβάστε Περισσότερα

4ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο 

4ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο από το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Ως συνέχεια των εργαστηρίων που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus “Reactive Youth” με μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας και του ΕΠΑΛ Σύρου, οι δύο ψυχολόγοι του σχολείου πραγματοποίησαν στις 21/03/2024 το 4ο βιωματικό εργαστήριο. Πραγματοποιήθηκε στο χώρο πολλαπλών χρήσεων «Κ. Τουλούπη» του Σχολικού Συγκροτήματος Λυκείων στο οποίο βρίσκεται και το σχολείο μας και είχε διάρκεια 2 διδακτικών ωρών. 

Διαβάστε Περισσότερα

3ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο 

3ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο από το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Ως συνέχεια των εργαστηρίων που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth” με μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας και του ΕΠΑΛ Σύρου, οι δύο ψυχολόγοι του σχολείου πραγματοποίησαν στις 15/03/2024 το 3ο βιωματικό εργαστήριο. Πραγματοποιήθηκε στο χώρο πολλαπλών χρήσεων «Κ. Τουλούπη» του Σχολικού Συγκροτήματος Λυκείων στο οποίο βρίσκεται και το σχολείο μας και είχε διάρκεια 2 διδακτικών ωρών. 

Διαβάστε Περισσότερα

2ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο 

2ο Βιωματικό Εργαστήρι “Reactive Youth” στη Σύρο από το σχολείο μας σε συνεργασία με τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Ως συνέχεια των εργαστηρίων που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus  “Reactive Youth” με μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας και του ΕΠΑΛ Σύρου, οι δύο ψυχολόγοι του σχολείου πραγματοποίησαν στις 07/03/2024 το 2ο βιωματικό εργαστήριο. Πραγματοποιήθηκε και πάλι στο χώρο πολλαπλών χρήσεων «Κ. Τουλούπη» του Σχολικού Συγκροτήματος Λυκείων στο οποίο βρίσκεται και το σχολείο μας και είχε διάρκεια 2 διδακτικών ωρών. 

Διαβάστε Περισσότερα