Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Συμμετοχές

27ος Δρόμος Ειρήνης

Ο Δρόμος Ειρήνης που φέτος διοργανώθηκε για 27η φορά από το 1ο Γυμνάσιο Σύρου στα πλαίσια των σχολικών εκδηλώσεων μνήμης για το Πολυτεχνείο και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αποτελεί πλέον παράδοση.

Διαβάστε Περισσότερα

1ο Βραβείο στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό “Το μάθημα…παιχνίδι”

1ο Βραβείο στον 1ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιού "Το μάθημα... παιχνίδι" στην κατηγορία Επιτραπαίζιο Παιχνίδι - Ειδική Εκπαιδευση απονεμηθηκέ εξ ημισείας στο παιχνίδι του σχολείου μας «Βρες και μάθε» και στο παιχνίδι του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου «Το κρυφό σχολειό».

Διαβάστε Περισσότερα

Στεφάνωση 28ης Οκτωβρίου 2021

Το σχολείο μας συμμετείχε στις φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, με κατάθεση στεφανιού στο Ηρώο των Πεσόντων. Την αποστολή ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας η Ριλέττα και ο Γιάννης, μαθητές της Δ’ Λυκείου, που μας αντιπροσώπευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγχαρητήρια.

Φωτογραφίες: Στεφανώνοντας στην Πλατεία Ηρώων - 28η Οκτωβρίου 2021

Ψαρρός Ευάγγελος Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής κλάδου ΠΕ11

32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Το σχολείο μας συμμετείχε στους φετινούς, 32ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που έγιναν στη Χίο στις 9 και 10 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021-2022

Την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 με αφορμή την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος Taekwon Do και περίπατο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγή.

Διαβάστε Περισσότερα