Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Έναρξη Συναντήσεων Ομάδας Γονέων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των συναντήσεων της Ομάδας Γονέων γονέων μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και  αναπηρία για ένατη συνεχόμενη σχολική χρονιά.  

Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει για τους γονείς ένα “χώρο” συνάντησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης, ενδυνάμωσης στο ρόλο τους και αμοιβαίας υποστήριξης μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής. 
Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν οι γονείς των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις σχολικές δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στη Σύρο (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., τμήματα ένταξης, παράλληλη στήριξη). 
Συντονίστριες της ομάδας θα είναι οι ψυχολόγοι του ΕΝ.Ε.Ε.ΓY-Λ Σύρου, Δέσποινα Ματσίκα και Αγγελική Τζάλλα. Οι συναντήσεις της ομάδας διαρκούν 2 ώρες και γίνονται μια φορά κάθε 15 μέρες, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, από τις 18:00 έως 20:00 μ.μ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων “Κωνσταντίνος Τουλούπης” στο σχολικό συγκρότημα των Λυκείων στο Μάννα. 

Λόγω των μέτρων COVID, που αφορούν την προσέλευση επισκεπτών στο χώρο των σχολείων, οι γονείς που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν υποβάλλει δήλωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού rapid test στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr.  Οδηγίες θα βρείτε στο αρχείο pdf που θα ανοίξει/κατέβει πατώντας εδώ.

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις συντονίστριες της ομάδας στο τηλέφωνο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓY-Λ Σύρου 22810 85018. Για την πρώτη συνάντηση θα σας περιμένουμε στα γραφεία του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ στις 17:45.