Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Σύρου...  Επικοινωνία...

Ανοιχτή Πρόσκληση

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου σας  προσκαλεί  στις 8 Μαΐου 2023 και ώρες 18:00 & 19:00 στον Κινηματογράφο Παλλάς σε δύο προβολές της νέας μεγάλου μήκους ταινίας της κινηματογραφικής του ομάδας

«Το Διαστημικό Πεπόνι»

Διάρκεια: 48'
Παραγωγή: 2023

Είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα στη πρωινή ζώνη του καναλιού Ψtv. Η τηλεπερσόνα Τζούντι, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την εκπομπή της όπως κάνει καθημερινά για πολλά χρόνια. Μαζί της για πρώτη φορά, ο ινφλουενσερ των Social Media, Τζόνι ο οποίος τοποθετήθηκε ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής "Πρωινό με τη Τζουντι" έπειτα από ξαφνική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού για βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης . Όλα εξελίσσονται φυσιολογικά , μέχρι που ένας καλεσμένος της εκπομπής,ο διάσημος Έλληνας αστροφυσικός και εξωγηινολόγος Λουκάς Αϊστάνογλου θα κάνει μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει όλο το πλανήτη.

Η νέα μεγάλου μήκους ταινία, από τη βραβευμένη κινηματογραφική ομάδα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σύρου σε συνεργασία πάντα με το Στούντιο Βαρθαλίτης. Βασισμένη στην αισθητική των b-movies η ταινία είναι μια σουρεαλιστική και σατυρική sci fi κωμωδία που δεν αφήνει τίποτε ασχολίαστο. Από τα στερεότυπα του παγκόσμιου κινηματογράφου έως το εκπαιδευτικό σύστημα και από το τρόπο με τον οποίο έχει δομηθεί η τηλεόραση στη χώρα μας μέχρι τις δυναμικές της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. 

Μια κινηματογραφική μεταφορά  της ομότιτλης παράστασης , που δημιουργήθηκε μέσα από τις ιδέες και τις αυτοσχεδιαστικές ασκήσεις της θεατρικής ομάδας του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Σύρου.

Σενάριο: Θεατρική ομάδας ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Σύρου.
Σκηνοθεσία: Κινηματογραφική ομάδα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Σύρου.
Κινηματογράφηση: Studio Varthalitis

Είσοδος Ελεύθερη

fd: https://fb.me/e/3BSLQD2ie