Σε μαρμελάδες λεμόνι, πορτοκάλι και μανταρίνι μετατράπηκαν τα φρούτα μαζέψαμε από το κτήμα Ψαρρού. Αφού πλύθηκαν η διαδικασία ξεκίνησε.
Φωτογραφίες: Φτιάχνοντας μαρμελάδες
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα. Τα τοποθετούμε μέσα σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τόση ζάχαρη όσο το βάρος τους και νερό μέχρι να σκεπαστούν. Αν θέλουμε προσθέτουμε 1-2 ξύλα κανέλας. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα και να δέσει η μαρμελάδα. Την βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα τα οποία κλείνουμε αεροστεγώς. Καλή όρεξη.