Σε μία λεκάνη αδειάζω το ηλιέλαιο, τον χυμό, την ζάχαρη, τις βανίλιες, το μπέικιν, την σόδα και την κανέλα και τα ανακατεύω μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος χυλός. Προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι, ζυμώνοντας ταυτόχρονα, προσέχοντας η ζύμη μου να γίνει μαλακιά, να μην σφύξη (δεν είναι απαραίτητο να πάρει όλο το αλεύρι). Στο τέλος προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτα και πλάθω μέχρι να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα. Πλάθω σε ότι μέγεθος θέλω και ψήνω στους 180 βαθμούς στο πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν (20 λεπτά περίπου).