Συντάχθηκε από Παυλάκος Μαυροειδής στις . Last updated on . Εμφανίσεις: 3115
Ο τομέας της Γεωπονίας μας δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στη μαγειρική. Τα θρεπτικά συστατικά γίνονται σαφώς ευκολότερα κατανοητά πάνω από τη μαγική μυρωδιά της κατσαρόλας. Μάθημα, επιστήμη, δημιουργία, γεύση και συναίσθημα γίνονται ένα.
Η πρώτη μας απόπειρα έγινε φτιάχνοντας πατάτες με σουτζουκάκια. Στη δεύτερη απόπειρα προσθέσαμε και γλυκό. Φτιάξαμε κοτομπουκιές και ρύζι με γλυκόξινη σάλτσα, καθώς και χαλβά σιμιγδαλένιο. Στη διαδικασία συμμετείχε και η γλυκιά μας κυρία Ελευθερία, που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα του σχολείου μας (παλιά, έμπειρη μαγείρισσα).
Η μεγαλύτερη χαρά ήταν ότι το τραπέζι μας μεγάλωσε και καθίσαμε όλοι μαζί και απολαύσαμε τις πραγματικά πεντανόστιμες δημιουργίες των μικρών μας γεωπόνων. Σε άλλα και γρήγορα!!!