Αρχική Τα Νέα μας


PostHeaderIcon Cineμάθεια 2017

Στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Γυμνασίων Λυκείων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Cineμάθεια 2017 της ΔΔΕ Χίου, στην κατηγορία μυθοπλασία με γενικό θέμα "Μια Φωτογραφία Αφηγείται", συμμετείχε το σχολείο μας με την μικρού μήκους ταινία του "Ότι δεν μπόρεσα να πω..."

Μετά την προβολή... στις 17-06-2017 στη σεισμόπληκτη Χίο και ενώ λίγο πριν είχε γίνει αισθητός ένας σεισμός 5,2 βαθμών...

 

όπως έγραψε η Βάσω... Εεεε ωωωω!!! Σαρώσαμε...

Α΄ Βραβείο Καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας,  Βραβείο Σεναρίου, Βραβείο Σκηνοθεσίας, Βραβείο Φωτογραφίας, Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας,  Βραβείο Α΄ Ρόλου Αγοριού στο Νίκο Σκαλίμη και Α΄ Βραβείο Αφίσας. Και δώρο μια κάμερα!!!΄

Δείτε

την ταινίατην αφίσατην φωτογραφία, τα βραβεία

κατεβάστε την ταινία ή δείτε σε HD (850MB) (για κινητά & tables απαιτείται dolphin browzer ή google chrome ή mozilla firefox ή google drive)

Σχετικές Δημοσιεύσεις

syrostoday: Σάρωσε τα βραβεία το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Σύρου
cyclades24:
Σάρωσε τα βραβεία το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Σύρου
Κοινή Γνώμη:
Σάρωσε τα βραβεία
Αληθινές Γυναίκες: Η Κινηματογραφική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Σύρου Σάρωσε τα Βραβεία
Απλωταριά: Οι βραβεύσεις και οι αφίσες

BloggerBloggerFacebookFacebookGoogleGoogleMySpaceMySpaceTumblrTumblrTwitterTwitter

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 17:07)

 

PostHeaderIcon Ότι δεν μπόρεσα να πω...

«Ό,τι δεν μπόρεσα να πω», μια μικρού μήκους ταινία των παιδιών μας, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Σύρου, που στην πραγματικότητα μπορεί να πει πολλά σε εμάς τους μεγαλύτερους.

Γεννήθηκε από το γλυκό παράπονο της Ριλέτας Ψαραδέλη μετά την ολοκλήρωση της ταινίας μεγάλου μήκους του σχολείου μας «Ο Μπακαλόγατος της Σύρας». Ο δικός μας «Μπακαλόγατος» στον επίλογό του φωτογραφίζει τη δύναμη της φιλίας. Ο Σιδερής, ο συμμαθητής του Ζήκου που δεν σταματούσε να τον κοροϊδεύει και να τον πειράζει αντιλαμβάνεται το λάθος του και ζητά συγγνώμη.

BloggerBloggerFacebookFacebookGoogleGoogleMySpaceMySpaceTumblrTumblrTwitterTwitter

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 17:09)

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Το Φως και το μοντέλο του Ουράνιου Τόξου

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στο αμφιθέατρο του 1ου & 3ου Γυμνασίου Σύρου ομάδα μαθητών μας μαζί με συμμαθητές τους από τα άλλα γυμνάσια του νησιού παρακολούθησαν βιωματική - διαδραστική δραστηριότητα  με θέμα «Το Ουράνιο Τόξο», που στοχεύει στη διερεύνηση των ιδιοτήτων του Φωτός. Εισηγητής ήταν ο Φυσικός Ηλίας Καλογήρου, Υπεύθυνος του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Νομού Ηλείας.

Φωτογραφίες

BloggerBloggerFacebookFacebookGoogleGoogleMySpaceMySpaceTumblrTumblrTwitterTwitter

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 18:44)

 

PostHeaderIcon Επίσκεψη στον τομέα Πληροφορικής του Ε.Κ. Σύρου

Στο πλαίσιο της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων επισκεφθήκαμε τους εργαστηριακούς χώρους του τομέα πληροφορικής του Εργαστηριακού Κέντρου Σύρου.  Είδαμε από κοντά το εργαστήριο Συντήρησης Η/Υ και κάναμε μάθημα σε ένα από τα εργαστήρια Πληροφορικής του.

Φωτογραφίες

BloggerBloggerFacebookFacebookGoogleGoogleMySpaceMySpaceTumblrTumblrTwitterTwitter
 

PostHeaderIcon Όρνιθες του Αριστοφάνη

Η Ε’ Τάξη του σχολείου μας πραγματεύτηκε φέτος την κωμωδία «’Ορνιθες» του Αριστοφάνη. Ήταν η πρώτη φορά στη σχολική ζωή που ήρθαμε σε επαφή με την αρχαία ελληνική κωμωδία και μάλιστα μέσα από ένα μοναδικό κείμενο. Για να κατανοήσουμε καλύτερα την υπόθεση και να γνωρίσουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές, τα προβλήματά αλλά και τις ιδέες τους, αποφασίσαμε να διαβάσουμε την υπόθεση πρώτα από ένα κόμικ. Η φαντασία, τα χρώματα και ο έξυπνος και γρήγορος διάλογος μέσα από το κόμικ μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα της εποχής! Μπορείτε κι εσείς να γελάσετε με τις περιπέτειες των ηρώων, διαβάζοντας το εδώ.

BloggerBloggerFacebookFacebookGoogleGoogleMySpaceMySpaceTumblrTumblrTwitterTwitter

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 15:22)

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...